Принц Хари призна, че е злоупотребявал с алкохол и дори е

...
Принц Хари призна, че е злоупотребявал с алкохол и дори е
Коментари Харесай

Хари призна, че започнал да пие заради майка си

Принц Хари призна, че е злоупотребявал с алкохол и даже е бил подготвен да опита опиати, пробвайки се да заглуши болката от загубата на майка си. Изявлението е направено от внука на Елизабет II по време на изявление с Опра Уинфри като част от взаимния им план " Аз не мога да видя ", според BBC News .

„ В петък или събота вечер можех да пия толкоз, колкото пият хората за една седмица. Направих го не тъй като ми хареса, а тъй като се пробвах да прикрия болката “, цитира го телевизионният канал.

Принц Хари загуби майка си през 1997 година, когато беше на 12 години. Според него като дете той е бил доста сърдит за случилото се с нея. Освен това през идващите години малко на брой от обкръжението му обсъждаха гибелта на принцеса Даяна и кралското семейство очакваше той самичък да се оправи с натиска на пресата и душевните премеждия. Проблемите обаче не изчезнаха с течение на времето. Според него най-кошмарното време в живота му е интервалът от 28 до 32 години. През цялото това време той трябваше да се оправя с пристъпи на суматоха и мощно безпокойствие.

„ Всеки път, когато обличам костюм и вързвам вратовръзка, трябваше да се насиля да играя роля. Още преди да изляза от къщата, бях облян в пот. Постоянно бях в режим „ бий се или полети “, - сподели Хари.

Проектът „ Аз не мога да видя “ има за цел да подчертае проблемите на психологичното здраве. В него участваха и известни персони като певицата Лейди Гага , актрисата Глен Клоуз и други. Принц Хари е съавтор и изпълнителен продуцент на шоуто с Уинфри.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР